Anunt!

By Nuca Auras | 13 iunie 2016 | Blog

Daca observati ca aveti nisip in apa, numai stati pe ganduri si contactati-ne, fiindca nu suntem specialisti doar in foraje puturi apa, dar ne pricepem foarte bine si in lucrarile de intretinea puturilor. Altfel riscati sa vi se infunde putul, iar lucrarile vor fi mult mai mari.

In cazul in care nu veti apela la noi pentru foraje puturi apa, va dau un sfat, pentru a micsora posibilitatea de a se infunda putul cu nisip, cereti constructorului pe care l-ati ales, sa instaleze robinete speciale deasupra pompei, pentru a impiedica nisipul sa patrunda in put. Daca nu stie despre ce este vorba, mai bine renuntati la fantanarul respectiv.

Exista si cazul cand putul numai poate fi reparat, asta inseamna ca si-a dat sfarsitul obstesc. Nu-l mai plangeti ca este zadarnic, mai bine contacti-ne si sa ne apucam sa facem foraje puturi apa. Adica singura solutie ramane constructia unui put nou.

Cum perioada de timp la care se fac denisiparile puturilor forate, variaza de la un put la altul, este bine ca un specialist sa vada, din cand in cand calitatea apei, pentru ca o denisipare facuta la timpul optim este mult mai ieftina, dar intarzie si deteriorarea filtrului.

Telefonul meu este 0729 927 334, nu stati pe ganduri si sunati-ma. Chiar suntem specialisti foarte buni in foraje puturi apa, dar si in intretinerea puturilor, plus ca suntem garantia lucrului bine facut!

 

  ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE, APELATI LA SPECIALISTI IN FORAJE PUTURI APA! 

APELATI LA NOI!

 

(Visited 64 times, 1 visits today)