Cum comand foraje puturi apa

 

OFERTA NOASTRA DE FORAJE PUTURI APA

In lunga mea experienta de fantanar, cum s-ar spune de executant de foraje puturi apa, de un lucru sunt acum sigur, dumneavoastra ca si viitor client pentru foraje puturi apa, nu aveti nevoie de un put cu dimensiunea x sau vopsit in curcubeu, construit inclinat la nu stiu cate grade, etc., ci de o apa de calitate. Ei, asta stiu si asta pot sa va ofer.

Executam foraje puturi apa, atat de mica adancime, cat si de medie si mare adancime. Pentru tubarea putului folosim tevi (tubulatura sau unii le spun burlane) din PVC de tip valrom si care sunt foarte rezistente la presiuni mari.Tevile din PVC, special facute pentru tubarea puturilor da apa, sunt doar de coloare albastra si se imbina intre ele prin filetare.

Filtrele sunt numai de cumparat, de calitate inalta (foarte, foarte rar am folosit filtre confectionate de noi) si care au fantele pentru patrunderea apei in interiorul putului, cuprinse intre 0,5 mm si o,t mm.

Cand facem foraje puturi apa de medie si mare adancime, apa va fi extrasa din al treilea strat acvifer si facem izolarea intre straturi, pentru a nu patrunde in stratul al treilea, apa contaminata din straturile acvifere superioare, folosind un amestec de bentonita cu ciment, operatiunea se numeste cimentare.

Operatiunea de foraje puturi apa o facem cu o instalatie hidraulica de mare performanta, folosim asa zisa tehnologie americana.

Trebuie sa stiti ca oferim servicii de foraje puturi apa, servici de intretinerea putului, cum ar fi decolmatarea si denisiparea putului, refacerea debitului de apa al putului prin regenerarea dinamicii fluidului de apa, limpezirea apei.

Executam foraje puturi apa atat pentru gospodarii individuale cat si foraje puturi apa industriale pentru construirea unor baterii de puturi, pentru distribuirea de apa unor comunitati.

 


CUM PUTETI SA NE CONTACTATI

Pentru a ne comanda o lucrare de foraje
puturi apa
, sau lucrari de intretinerea putului, cel mai lejer ar fi sa ma sunati la telefonul numarul 0729 927 334, dar puteti sa ma contactati si pe mail-ul personal transportnucaauras@yahoo.com cat si puteti apela la sectiunea Contact al site-ului nostru, Foraje puturi apa.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l retineti este faptul ca in activitatea de foraje puturi apa, noi suntem garantia lucrului bine facut.

 

(Visited 21.130 times, 1 visits today)