Dedurizarea apei

By Nuca Auras | 13 iunie 2016 | Blog

 Si daca tot nu vreti sa faceti foraje puturi apa de adancime, veti fi nevoiti sa apelati la dedurizarea apei, care, va spun eu, va implica costuri mari. Pe piata veti gasi tot felul de dedurizatoare, pe care il veti alege in functie de cati bani vreti sa investiti, la ce folositi apa si cat de dura este apa.

Aceste dedurizatoare retine sarurile din apa si le inlocuieste cu saruri moi, de fapt transforma sarurile dure, calcar si magneziu, in saruri moi. Acest proces de transformare se numeste proces ionic.

Dedurizatoarele folosesc de obicei rasini cationice (zeolit), pentru realizarea procesului ionic. Rasina se afla intr-un vas sub presiune, apa dura trece prin rasina, care atrage ionii pozitivi de calciu si magneziu si elibereaza ioni de sodiu.

Cu cat scriu mai multe articole pe site cu atat imi dau seama ca suntem cu adevarat specialisti in foraje puturi apa, asta inseamna ca suntem specialisti in foraje puturi apa de suprafata, specialisti in foraje puturi apa de adancime medie, specialisti in foraje puturi apa de mare adancime. Asa cum suntem specialisti in decolamatarea, denisiparea puturilor si in alte lucrari de intretinerea putului.

Retineti numarul de telefon 0729 927 334, va va raspunde Auras.

 

(Visited 41 times, 1 visits today)