Despre foraje puturi apa

By Nuca Auras | 25 septembrie 2015 | Blog

Noi executam foraje puturi apa cu instalatia de forat FA75-U, este vorba de forajul hidraulic rotativ, cu circulatie directa de fluid de foraj, numit si foraj american, adica toti care facem acest tip de foraj, practic imprumutam tehnologia de la fratii nostri de peste ocean, americanii.

Toti dam o gaura in pamant si majoritatea dintre noi folosim amestecul de apa cu bentonita ca lichid de foraj. Abia incepand cu captusirea puturilor incepem sa ne deosebim intre noi ca specialisti in foraje puturi apa, de aici incepe in fapt profesionalismul meseriei noastre de a executa foraje puturi apa, incepand de la ce materiale folosim si de la cum le montam, construim.
Mai jos am sa postez o imagine cu un filtru adevarat, care nu prea seamana cu o bucata de tub pe care am dat cateva fante cu flex-ul.

 

foraje puturi apa 3

Daca va veti hotari sa construiti un put pentru a capta apa subterana, cred ca este bine sa retineti numarul meu de telefon 0729 927 334, pentru ca un astfel de put e bine sa-l construiti cu un specialist in foraje puturi apa.
 

 

(Visited 9.067 times, 1 visits today)